Hondenschool Mijn Maatje

Het beste adres voor een sociaal maatje!

Privéles

Is trainen in een groep niet echt uw ding maar wilt u uw hond wel leren gehoorzamen, of heeft u door omstandigheden geen puppycursus kunnen volgen, dan is privé les ook mogelijk, bij u aan huis of in het bos. (omgeving Dedemsvaart/Ommen) Kosten: € 45 per uur.

Foto door Daniel Lincoln van Unsplash


Huisbezoek
Soms is het trainen in een groep niet de juiste optie om bepaalde problemen met uw hond op te lossen, is het nodig om meer diepgang in de relatie uit te leggen en aparte trainingen aangeboden te krijgen. U kunt daarvoor een afspraak maken. (let op: dit is geen gedragstherapie)
Heeft u een hond met een probleem? bijv:
. Controleproblemen
. Relatieproblemen
. Angst/Stress
. Hyperactief
. Geen puppycursus gevolgd en in de pubertijd
Hoe ga ik te werk?
Ten eerste vult u een probleemanalyse formulier in. Aan de hand van dit formulier krijg ik al een aardig beeld van het probleem van uw hond. Daarna breng ik een bezoek bij u thuis om de hond te observeren. De tijdsduur van dit bezoek zal ongeveer 1.5 uur duren. Ik observeer de hond en de thuissituatie en we bespreken de dingen waar u tegenaan loopt. Vervolgens geef ik u tips en leg ik oefeningen uit wat u kunt doen om het gedrag te verbeteren/veranderen.
Wat wordt er van u verwacht?
Het verhelpen van een probleem vraagt tijd en geduld. Het is niet zo dat ik even met een toverstafje aan kom en het probleem is opgelost. Wat ik probeer is het waarom van het probleem duidelijk te maken, hoe het ontstaan is, en wat we er aan kunnen doen om het (zo goed mogelijk) op te lossen. U bent uiteindelijk degene, samen met uw hond, die mijn adviezen op zult moeten volgen. Als u daadwerkelijk aan het probleem wil werken en er ook tijd en energie in wil steken, kan ik u helpen! Kosten: € 85 per 1 à 1,5 uur.


Praktijkspeuren
Samen met je hond leren vermiste personen op te sporen!

Wij hebben hiervoor een aparte website.
https://www.speurenmetjehond.nl