Hondenschool Mijn Maatje

Het beste adres voor een sociaal maatje!

In het zonnetje gezet

Deze keer zetten we Kastor in het zonnetje. 

Kastor is bij ons als puppy begonnen, een vrolijke bruine labrador die alles en iedereen leuk vindt. Inmiddels heeft hij de puppycursus en de Beginnerscursus doorlopen en traint hij al een tijdje mee bij de Gevorderden. Het spelen vindt hij ontzettend leuk en is stiekem z'n favoriete onderdeel van de les. Soms doet ie z'n eigen ding en het vrouwtje moet dan hard werken om hem bij de les te houden. Heel leuk om te zien hoeveel plezier ze samen in de trainingen hebben en petje af voor het vrouwtje om vooral door te trainen en het belang daarvan inzien!

Dit vertelt het vrouwtje over Kastor:

Kastor is een donkerbruine labrador van bijna drie jaar.  Wat hem bijzonder maakt is zijn witte vlekje op de borst. Eigenlijk is hij helemaal bijzonder…. Echt een super hond (kind)! 

Kastor wordt blij van aandacht, knuffelen, lekker ravotten, mee op vakantie, met de bal spelen en lekker op de rug liggen met de pootjes omhoog (op de bank).  Als Kastor een andere hond ziet is hij helemaal dol, dan wil hij alleen maar spelen. Ondanks dat het een reu is, is hij heel onderdanig naar andere honden en gaat al gauw op de rug liggen. Maar aan de andere kant is hij ook niet bang en gaat dan ook gewoon lekker uitdagen.


Kastor is al vanaf zijn puppy tijd bij Hondenschool Mijn Maatje, en hij vindt het nog steeds heel leuk (ik ook).  De instructeurs geven les op een hele relaxte manier, en elke keer leren we weer meer.  Kastor vindt het vooral leuk om tijdens de les af en toe lekker te doen waar hij zelf zin in heeft, dus we zijn allebei wel hard aan het werk…Wij kunnen dus nog heel veel leren op de trainingen!  Kastor is een fanatische hond en we hopen nog heel veel jaartjes plezier van elkaar te hebben.