Huisbezoek

 

 

 

 

Soms is het trainen in een groep niet de juiste optie om bepaalde problemen met uw hond op te lossen, is het nodig om meer diepgang in de relatie uit te leggen en aparte trainingen aangeboden te krijgen. U kunt daarvoor een afspraak maken.

 

Heeft u een hond met een probleem? bijv:

. Controleproblemen

. Relatieproblemen

. Angst/Stress

. Hyperactief

. Geen puppycursus gevolgd en in de pubertijd

 

Hoe ga ik te werk? 

Ten eerste vult u een gedragsanalyse formulier in. Aan de hand van dit formulier krijg ik al een aardig beeld van het probleem van uw hond. Daarna breng ik een bezoek bij u thuis om de hond te observeren. De tijdsduur van dit bezoek zal ongeveer 1.5 uur duren. Ik observeer de hond en de thuissituatie en we bespreken de dingen waar u tegenaan loopt. Vervolgens geef ik u tips en leg ik oefeningen uit wat u kunt doen om het gedrag te verbeteren/veranderen. 

 

Wat wordt er van u verwacht?

Het verhelpen van een probleem vraagt tijd en geduld. Het is niet zo dat ik even met een toverstafje aan kom en het probleem is opgelost. Wat ik probeer is het waarom van het probleem duidelijk te maken, hoe het ontstaan is, en wat we er aan kunnen doen om het (zo goed mogelijk) op te lossen. U bent uiteindelijk degene, samen met uw hond, die mijn adviezen op zullen moeten volgen. Als u daadwerkelijk aan het probleem wil werken en er ook tijd en energie in wil steken, kan ik u helpen!