HOND VAN DE MAAND

 

                                            Januari

 

                                             Beer

 

 

 

Beer is bij ons begonnen in de Beginnersgroep, hij had als puppy een wat moeilijke start waardoor hij niet eerder kon beginnen. Gelukkig heeft zijn baasje met z'n vorige hond de lessen doorlopen tot en met de Gevorderden dus wist hij Beer de basis wel bij te brengen. Het (junior)vrouwtje van Beer komt iedere week trouw naar de les en ze doet het uitstekend! Een mooi duo, Beer en Floor, ga zo door!

 

 

 

 


Dit schrijft z'n baasje: 

 

Beer onze ondeugende Berner Sennenhond

 

Beer is geboren op 27 april 2021 en is bij ons gekomen begin juli. Het was zo'n lief klein bolletje wol. Beer is onze tweede Berner Sennen hond. Hiervoor hadden we onze Bikkel, die hebben we helaas veel te vroeg moeten missen. 

 

Echter kort nadat we Beer kregen werd hij ontzettend ziek en we dachten: Die gaat het niet redden! Dat heeft wel 2 weken geduurd en met allerlei medicatie knapte hij gelukkig weer op. Beer is een schat van een hond. Hij is nu 8 maanden oud, een echte puber en heel ondeugend, hij sloopt veel. Schoenen of spatbordjes van fietsen bijvoorbeeld, niets is veilig bij hem. We hebben dus nog genoeg te leren.

 

En dat leren doen we bij Hondenschool Mijn Maatje. Daar zijn we begonnen met onze vorige hond Bikkel, het gaat daar zo gemoedelijk en er is zo'n fijne sfeer, jammer dat het nu met de lockdown wat lastiger is om te trainen, de honden hebben het zo nodig! Hopelijk kunnen we gauw weer naar de les!