Hond van de maand

Maart

 

Baike is een Labrador gekruist met een Duitse Staander. Ze kwam op de proefles als een bang aangeschoten hertje en stond piepent op het veld, veilig bij de benen van haar baasje. Ze vond alles superspannend. We hebben haar tijdens het spelen eerst een tijdje bij de kleinste rustigtse honden gezet. Ze begon langzaam te wennen en kwam steeds meer los. Inmiddels speelt ze samen met de wat grotere honden, vrolijk rent ze nu over het veld en doet met de rest mee. Baike is heel erg gericht op het vrouwtje en verliest haar het liefst geen seconde uit het oog.   

 

 

 

 

 

Dit vertelt het baasje over haar:

 

Wij kwamen jullie hondenschool tegen tijdens een zoektocht op het internet en we hebben ook positieve verhalen over jullie gehoord. Eerst maar eens proeflesje in december gevolgd en daar “klikte” het eigenlijk gelijk.
 
Wij herinneren ons de eerste les is januari nog goed. En ik denk dat Baike het ook niet snel zal vergeten. Al die indrukken en die andere pups vond ze maar niets. De hele les zat ze te huilen en wilde ze weg. Wij moeten je eerlijk zeggen dat wij daarna ook dachten “is dit het nou”, maar we zijn blij dat we door zijn gegaan. En Baike helemaal. Wat is dat een leuke vrolijke hond geworden die heel graag met andere honden speelt. Inmiddels zijn we bij les nummer 7 aanbeland van de puppycursus en gaat ze met sprongen vooruit.