Hond van de maand

Juli

 

Boris is een grote vriendelijke reus. In het begin vond hij het maar spannend al die andere puppy's die met hem wilden spelen. Na een paar lessen was dat weg en zag je Boris ontdooien en kreeg hij er lol in. Hij heeft een tijdje in de lappenmand gezeten en was door de gemiste puppylessen een puppy in een groot lijf toen hij er weer bovenop was. Nog steeds speelt hij liever bij de wat rustiger honden dan bij de honden met wat meer bravoure, zo zie je maar weer dat niet alle grote honden ook heel stoer zijn en denken dat ze een macho man zijn ;-) Inmiddels is Boris er aan toe om bij de Gevorderden te trainen en gaan we hem nog meer uitdagen!

 

 

 

 

 

 

Dit vertelt zijn vrouwtje over hem:

 

Dit is Boris. Boris is nu 1 jaar en 3 maand oud. 

Hij is is echt een goedzak, houd erg van eten, slapen, knuffelen en buiten zijn.
Toen Boris net bij ons was,  wilde hij nooit bij huis vandaan om uitgelaten te worden. Eenmaal op weg ging het beter. Ook aan de riem lopen vond hij niet leuk. 
 
Toen we voor de eerste keer bij Noeska op de puppycursus kwamen was Boris wat bang. Na een keer of 3 begon hij het leuk te vinden. En nu is hij helemaal dol als we aankomen, wil graag spelen en rennen. Na het spelen luistert hij goed tijdens de oefeningen en doet erg zijn best.
 
We zijn lang bezig geweest om van de giardia bacterie af te komen. Na verschillende antibiotica kuren en ander voer is Boris er nu helemaal af.
Het blijft een opgave om ervoor te zorgen dat hij niet de hele berm leeg eet.
We hebben dus best een poos gehad dat we niet naar de cursus konden. Afgelopen week de cursus Beginners 2 afgerond. :-)
 
Boris is nog erg nieuwsgierig naar andere honden tijdens het uitlaten. Ook vogels en katten, koeien, paarden, eigenlijk is alles interessant.
 
Wij kunnen Boris niet meer bij ons wegdenken...